Kurban Bayramına doğru


Kurban Bayramına doğru


DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Kurban Bayramı dolaysıyla kutlama mesajı yayımladı.

Altaç, mesajında, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, huzurlu, güzel yarınlara hep birlikte ulaşacakları bayramların birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı kardeşlik ve kucaklaşma günleri olduğunu bildirdi.

Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bayramlarda dargınlıkların, kırgınlıkların, kin ve öfkelerin unutulması, hoşgörü ve sevginin, birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günler olduğunu vurgulayan Altaç, mesajında şunlara yer verdi:

"Bayramlar, rengi, ırkı, dili, mezhebi ne olursa olsun müminleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturarak, gönülleri yakınlaştırmakta, kişisel çekişme, dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan sağlayarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektedir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması, hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Bayramlarda el ele verip kardeşliği yeniden tesis edelim."


https://www.malatyaguncel.com/kurban-bayramina-dogru-259903h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.