Dinar'dan kısa kısa


Dinar'dan kısa kısa


AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan'a, yaptıkları eğitim yardımlarından dolayı teşekkür etti. 

Eğitime yapılan yardımların gelecek nesillerin en iyi şekilde yetişmelerine büyük katkı sağladığını ifade eden Tahtaoğlu, "Ülkemizin her yerinde hayırsever vatandaşlarımız ya da kurumlarımız tarafından yardıma muhtaç öğrenciler tespit edilip gerekli yardımlar yapılıyor. Bu yardımlar sayesinde öğrencilerimiz eğitim ve öğretimlerini en iyi şekilde tamamlıyor" dedi.

Uyan ise her zaman eğitime destek vereceklerini, öğrencilerin başarılı olması adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Memiş Palazekin de hazır bulundu.

-Muhtarlardan eğitime yardım

Dinar merkeze bağlı 4 muhtar, mahallelerinde bulunan Yunus Emre İlkokulu’na kırtasiye yardımında bulundu.

Dere Mahalle Muhtarı Niyazi Yılmaz, Suçıkan Mahalle Muhtarı Ali Er, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Aziz Yılmaz ve Toptepe Mahalle Muhtarı Sabri Dursun bir araya gelerek öğrenciler için kırtasiye yardımını, Yunus Emre İlkokulu'na giderek sınıflarda dağıtım işlemini gerçekleştirdi.

Dere Mahalle Muhtarı Yılmaz, 4 mahallenin öğrencilerinin Yunus Emre İlkokulu'nda okuduğunu, muhtarlar olarak her zaman öğrencilere eğitim yardımları yapacaklarını söyledi. 


https://www.malatyaguncel.com/dinardan-kisa-kisa-273879h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.