24 Kasım Öğretmenler Günü


24 Kasım Öğretmenler Günü


GÜMÜŞHANE (AA) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çizgide dünya ülkeleri arasında söz sahibi olan Türkiye'nin başarılarında en büyük payın eğitimcilere ait olduğunu belirtti.

Yükseliş grafiğini zirveye çıkarmak ve orada kalıcı olmayı sağlamak için tüm varlıklarıyla çabalayan öğretmenlerin çalışmalarının büyük takdirle karşılandığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Bir öğretmen çocuğu olarak öğretmenlerimizin hangi şartlar altında ne gibi başarılara imza attığını en iyi bilenlerdenim. Yeri geldiğinde annemiz, babamız olan öğretmenlerimize yaptıkları fedakarlıklardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Gümüşhaneli kardelenlerimize verdiği destekler sayesinde Gümüşhaneli öğrencilerimiz Türkiye genelinde 70. sıradan ilk 10'a girme başarısını göstermişlerdir. Türkiye ve Gümüşhane, öğretmenlerin yetiştirdiği nesiller üzerinden büyüyüp ve gelişecektir. Bu bağlamda bu başarılara imza atan bütün öğretmenlerimizi, milli eğitim camiamızı tebrik ediyor, rahmete ulaşmış olanlara Allah'tan rahmet diliyor, çalışan, eli öpülesi tüm öğretmenlerimize minnetlerimi sunuyorum."


https://www.malatyaguncel.com/24-kasim-ogretmenler-gunu-286787h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.