Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi


Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi


KÜTAHYA (AA) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı ilçesindeki bir okulda, öğretmenin öğrenciler tarafından dövülerek ayağının kırılmasına ilişkin, "Tavşanlı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Kazım Sezer'e bahçe nöbetindeyken bir grup öğrenci tarafından yapılan menfur saldırıyı Kütahya Milletvekili olarak bende kınıyorum" dedi.

Kavuncu, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, saldırıya uğrayan öğretmen Kazım Sezer'e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Öğretmenler gününü kutlamanın coşkusu ve heyecanı sürerken, Tavşanlı ilçesinden gelen haberin tüm ülke insanını üzdüğünü belirten Kavuncu, şunları bildirdi:

 "Tavşanlı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Kazım Sezer'e bahçe nöbetindeyken bir grup öğrenci tarafından yapılan menfur saldırıyı Kütahya Milletvekili olarak bende kınıyorum. Toplumda her kesimde psikopat karakterli ilkel insanlar olabiliyor. Toplum vicdanını yaralayan bu olay için elbette yasal işlem ve takip yapılacak, öğretmenimize yapılan bu saldırı cezasız kalmayacaktır. Öğretmenimizin en kısa sürede sağlığına kavuşarak görevine dönmesini diliyor, tüm eğitim camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."


https://www.malatyaguncel.com/kutahyada-ogrencilerin-ogretmeni-darbetmesi-289529h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.