Spor Toto 3. Lig


Spor Toto 3. Lig


DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor’un iç saha maçlarda aldığı para cezalarına ilişkin kulüpten açıklama yapıldı.

Yeşil kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,  Diyarbakırspor'a bu sezon şu ana kadar 27 bin lira para cezası verildiği ve  bu rakamın önemli bir kısmının Bursaspor aleyhine atılan, TFF temsilcileri tarafından rapor edilen sloganlar yüzünden verildiği belirtildi.

Açıklamada, geliri olmayan Diyarbakırspor’a verilen bu cezaların ciddi bir maddi tahribat olduğuna dikkat çekilerek, taraftarlardan Bursaspor sendromuna son vererek, her defasında kulübe zarar veren küfürlü tezahüratlardan kaçınmaları istendi.

Taraftarlardan daha anlamlı tezahüratlar üretmeleri gerektiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"TFF tarafından görevlendirilen temsilcilerin yazdığı raporların inandırıcı olmadığını, TFF kurullarının verdiği cezaların da hakkaniyetli olmadığını defalarca vurguladık. Ancak taraftarlarımızın da yaşananlardan ders çıkarması gerekir. 27 bin lira 3.Lig’de kısıtlı imkanlarla mücadele eden bizim gibi kulüpler için çok ciddi bir kayıptır, maddi zarardır. Artık Bursaspor sendromundan kurtulalım. Bu gereksiz takıntı kulübümüze büyük zarar veriyor. Maçlarda atılan ve her defasında temsilciler tarafından rapor edilen küfürlü tezahüratlara karşı da el birliği ile mücadele edelim. Daha güzel, anlamlı ve Diyarbakır’a yakışan sloganlar üretilmeli. Taraftarlarımızdan yaşananlardan ders çıkararak bundan sonra buna göre hareket etmelerini bekliyoruz."


https://www.malatyaguncel.com/spor-toto-3-lig-290063h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.