Başkan Çakır'dan ziyaretler


Başkan Çakır'dan ziyaretler


MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz'a "hayırlı olsun" ziyaretlerinde bulundu.

 Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde Tatlı'ya yeni görevinde başarılar dileyen Çakır, "Kamu kurum ve kuruluşlarıyla diyalog ve istişare halinde çalışmaya gayret gösteriyoruz. İstişare halinde olduğumuz kurumların başında eğitim camiası gelmektedir. Malatya'da eğitim konusunda son yıllarda ciddi yatırımlar yapıldı. Bu yatırımların şehrimize kısa ve orta vadede yansıyacağı kanaatindeyim. Malatya'da bulunan okullarımızın bahçe ve çevre düzenlemeleriyle ilgili fiziki anlamda ciddi talepleri oluyor. Bu taleplerle ilgili elimizden gelen yardım ve gayreti göstermeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı. 

Çakır'ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirten Tatlı da belediye hizmetlerinin en fazla etkilediği kurumun milli eğitim hizmetleri, okullar ve çocuklar olduğu bildirdi.

Battalgazi kaymakamlığı ziyaretinde ise Çakır, Malatya'nın gelişmesi ve güzel hizmetlerin yapılmasında sürekli işbirliği içerisinde olacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Şehrimizin gelişmesi ve sorunların çözümünde işbirliği ve diyalog içerisinde olmamız gerekiyor. Malatyamızın sorunları ve yapılacak hizmetlerle ilgi sizlerle zaman zaman istişare halinde olmayı arzu ediyoruz. Bundan sonraki süreç içerisinde yapılacak çalışmalarınızda sizlere destek olacağımızı belirtmek isterim. Umarım Malatya ve Battalgazi'ye güzel hizmetler yapmak nasip olur."

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ise el birliğiyle Malatya'ya ve Battalgazi'ye güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.


https://www.malatyaguncel.com/baskan-cakirdan-ziyaretler-296825h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.