Aksaray Valisi Ataklı 5 köyü ziyaret etti


Aksaray Valisi Ataklı 5 köyü ziyaret etti


AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı, merkeze bağlı Yalman, Bozcatepe, Alayhan, Karakova ve Bayındır köylerini ziyaret etti.

Vali Ataklı, Alayhan köyünde gazetecilere yaptığı açıklamada, köylerin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için köyleri ziyaret etmeye devam ettiklerini söyledi.

Köy ziyaretlerine önem verdiklerini dile getiren Ataklı, "Vatandaşlarımızla yüz yüze görüştüğümüzde bize taleplerini iletme imkanı buluyorlar. Böylece sorunları daha uygun şekilde çözme imkanı buluyoruz. Köye yönelik hizmetlerde, il genel meclisi aldığı kararlarla belirleyici oluyor. Hep beraber vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

Alayhan Şehit Yıldırım Aras Ortaokulunda öğrencilerle sohbet eden Ataklı, şunları kaydetti:

"Öğrenciler, hedeflerini yüksek tutmaları gerekiyor. Çok uzak gördüğünüz meslekler sizin göreviniz olabilir. Ulaşılmaz, büyük, uzak görmeyin, bizlerde aynı sıralardan geldik. Bende küçük bir kasabada büyüdüm. Öğretmenlerimizin çabasına ayak uydurursak, görev ve sorumluluklarımızı yerine getirirsek başarmamak için hiçbir neden yok. Hayatta her zaman bir hedefiniz ve amacınız olsun."

Vali Ataklı, Yalman Köyü Muhtarı Hikmet Yılmaz, Bozcatepe Köyü Muhtarı Necip Önemli, Alayhan Köyü Muhtarı İsmet Bağırtlak, Karakova Köyü Muhtarı Hamdullah Baysan ve Bayındır Köyü Muhtarı Ömer Erdoğan'dan köylerin sorun ve ihtiyaçlarına ilişkin bilgi aldı.

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun ve il genel meclis üyelerinden oluşan heyet hazır bulundu.


https://www.malatyaguncel.com/aksaray-valisi-atakli-5-koyu-ziyaret-etti-301389h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.