Midyat SYDV Müdürüne veda yemeği


Midyat SYDV Müdürüne veda yemeği


MARDİN (AA) - Emekliye ayrılan Midyat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Orhan Günel'e veda yemeği verildi.

Midyat'ta özel bir restoranda verilen yemeğe katılan Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, hayatta vebali en yüksek ve kendisini en çok korkutan işin vakıfta harcanan para ve vakıftaki insanlara hizmet edememe korkusu olduğunu söyledi.

Midyat’taki en zor müdürlüğün vakıf müdürlüğü olduğunu dile getiren Bingöl, şöyle konuştu:

"Bir gün Allah’ın huzuruna gittiğimizde emin olunki ne yediğimden ne içtiğimden, ne de vakıf dışındaki diğer hizmetlerden kokmuyorum. Vakfın hizmetleri noktasında Allah, bizleri kendi huzuruna fakirin fukaranın kakıyla çıkarmaz inşallah. Vakıf öyle zor bir yer. Orhan bey, bizimle yaklaşık 3 yıl çalıştı. Midyat’taki en zor müdürlüğü yaptı. Çeşitli kademelerde görev aldı. Vakıf konusunda bu kadar hassas olunca bizim de en çok kahrımızı da vakıf müdürü ile vakıf personeli çekti. Ben Orhan beyin vakur duruşundan ve sabırlı oluşundan dolayı çok memnun kaldım. Emekliliği döneminde de aynı başarılarının ve devamını dilerim."

Bingöl, yaptığı çalışmalarından dolayı Günel'e teşekkür ederek, günün anısına teşekkür belgesi verdi.

Yemeğe Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, SYDV  Müdür Vekili Alattin Bilgiç, SYDV mütevelli heyeti, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.


https://www.malatyaguncel.com/midyat-sydv-mudurune-veda-yemegi-306197h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.