Akhisar Belediyespor, 1 puanla yetindi


Akhisar Belediyespor, 1 puanla yetindi


İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 2-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, haftayı 1 puanla tamamladı.

Kasımpaşa karşısında en son oynadıkları İstanbul Başakşehir maçı ilk 11'inde 3 değişikliğe giden Roberto Carlos, cezalı Custodio'nun yanı sıra Gekas ve Oğuz Dağlaroğlu'nun yerine müsabakaya Pekin Köşnek, LuaLua ve Emrah Tuncel'le başladı.

Müsabakanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Akhisar Belediyespor, 52. dakikada 2. golü de kalesinde gördü. Daha sonra attığı gollerle müsabakadan 2-2 beraberlikle ayrılan Akhisar Belediyespor, puanını 26'ya çıkardı.

Deplasmanda ilk 2 maçını kazandıktan sonra 7 dış saha karşılaşmasından mağlup ayrılan Akhisar Belediyespor, İstanbul'daki Fenerbahçe galibiyetinin ardından Kasımpaşa ile berabere kaldı.

Ege temsilcisi, bu sezon dış sahadaki ilk beraberliğini aldı.

- Bruno 1 puan kazandırdı

Bu sezon ligde 2. golüne ulaşan Bruno, Eskişehirspor'la 2-2 berabere kalınan müsabakada da takımının 2. golünü kaydetmişti.

Brezilyalı oyuncu geçen sezonu 11 golle tamamlamıştı.

- Rakip Kardemir Karabükspor

Gelecek hafta Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'da dünkü maçta gördüğü kartla cezalı duruma düşen İsmail Konuk bu müsabakada forma giyemeyecek.

 

 


https://www.malatyaguncel.com/akhisar-belediyespor-1-puanla-yetindi-322025h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.