Aydınspor 1923 basın sözcüsü Macaroğlu:


Aydınspor 1923 basın sözcüsü Macaroğlu:


AYDIN (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, cuma günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı. 

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, hafta sonu oynanan 1461 Trabzon maçında 3-0 yenilerek beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirterek, maçın sonucuna hakemlerin etki ettiğini savundu.

İstanbul takımları Ümraniye ve Pendik ile zirve mücadelesi verdiklerine işaret eden Macaroğlu, maçlarına İstanbul'dan hakem atanmasını anlamsız ve şaibeli olarak niteledi. Macaroğlu, "Mazeret aramıyoruz ama hakemler canımızı yaktı. Şimdi hemen bu maçı unutup, 13 Mart Cuma günü oynanacak Ümraniye maçına odaklanmalıyız. Lig devam ediyor ve en güçlü rakiplerimizden Ümraniye maçına şimdiden odaklandık. futbolcularımıza gerekli uyarılar yapıldı. Zirve yarışında bizde varız" dedi.

Macaroğlu, alınan yenilgi ile ilgili olarak herhangi bir ceza düşünmediklerini ifade ederek “Alınan sonuçtan dolayı futbolcularımıza ceza vermeyeceğiz. Prim alamamak zaten ceza gibi. Bu maçı alsaydık Ümraniye maçına daha iştahlı çıkacaktık. Daha iyi prim vermeyi düşünüyorduk. Şimdilik bundan vazgeçtik" diye konuştu.


https://www.malatyaguncel.com/aydinspor-1923-basin-sozcusu-macaroglu-323590h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.