AK Parti Mardin İl Teşkilatı'ndan, AA Mardin bürosuna ziyaret


AK Parti Mardin İl Teşkilatı'ndan, AA Mardin bürosuna ziyaret


MARDİN (AA) - AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anadolu Ajansı (AA) Mardin Bürosunu ziyaret etti.

 Ziyarette konuşan Uncu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin ziyaretinin bölgede çok güzel bir hava yarattığını söyledi.

Özellikle Gap Eylem Plan'ın Mardin'de açıklamasının işadamalrınca da takdirle karşılandığını kaydeden Uncu, huzur ve güven ortamı ile birlikte başta Mardin'in olmak üzere bölgenin bir cazibe merkezi olacağını ifade etti.

7 haziranda yapılacak seçim çalışmalarına da devam ettiklerini kaydeden Uncu, şöyle dedi:

"Baskıların kalkması birinci hedeftir. İsterizki, herkesin gönlünce oy kullanabileceği bir ortamda oy kullanabilsin. Köylerdeki paket oy kullanma şeklindeki şeylerin engellenmesini kalkmasını arzuluyoruz. Mahalli baskıların azalmasını, kaldırılmasını istiyoruz. Kimsenin kimseye baskı yapmayacağı bir ortamı istiyoruz. Bunun demokratik bir seçim için gerekli ve kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz. Herkes aklındaki, düşüncesindeki partiye oy verebilecek bir ortamı bulsun ve o şekilde oyunu kullanabilsin. Her girdiğimiz seçimde oyumuzu arttırarak geldik. Bu seçimde de öyle olacağını tahmin ediyoruz. Bu nedenle 400 milletvekili gibi bir hedef konuldu. Bunun iyi çalışması yapılıyor. Bunun olması için çalışıyoruz."

- Başkanlık sistemi

Ülkenin kalkınmasında, problemlerin çözümünde, yapılacak yatırımların hızlanmasında, güzel projelerin uygulanmasında mutlaka başkanlık sisteminin yararlı olacağı kanaatinde oldukalrını da aktaran Uncu " Halk teveccüh ederse, yardımcı olursa, bu yönde oyunu kullanırsa, inşallah Türkiye'yi engelleyen, ayağını kolunu bağlayan sistemler daha rahat değiştirilecek. Ve Türkiye'nin önü daha rahat açılacak diye düşünüyoruz." dedi.


https://www.malatyaguncel.com/ak-parti-mardin-il-teskilatindan-aa-mardin-burosuna-ziyaret-323900h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.