Maçın ardından


Maçın ardından


BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında Kırklarelispor ile 2-2 berabere kalan Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Altın değerinde 2 puan kaybettik" dedi.

Çapanoğlu, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, zirvedeki rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir avantajı değerlendiremediklerini söyledi.

 

İlk yarıyı 1-0 geride kapatmaları nedeniyle oyuncularının paniklediğini belirten Çapanoğlu, şöyle konuştu:

"İkinci yarı ise kazanma adına yaptığımız mücadele sırasında beklemediğimiz bir anda kontrataktan bir gol daha yedik. 2-0 geriye düştükten sonra baskımızı ortaya koyduk ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldık. Altın değerinde 2 puan kaybettik. Son vuruşlardaki eksikliğimizden dolayı 3 puanla değil ancak 1 puanla sahadan ayrılabildik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Buna rağmen 4 puan farkla liderliğimiz sürüyor. Rakiplerimizin puan kaybettiği bir dönemde buradan alacağımız 3 puan, lig şampiyonluğumuzu yüzde 70 garantilememizi sağlayacaktı. Kırklarelispor bize karşı çok akıllı oynadı. Kalecileri Alişan müsabaka boyunca iki penaltı ve 3 gol pozisyonunu kurtardı."


https://www.malatyaguncel.com/macin-ardindan-325793h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.