Zaralı çiftçiler Kayseri'yi gezdi


Zaralı çiftçiler Kayseri'yi gezdi


SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Başkanlığı, Kayseri'ye gezi düzenledi.

Yaklaşık yüz kişiden oluşan grup, ilk olarak Develi ilçesindeki tarım işletmesini gezerek, işletmeyle ilgili bilgiler aldı. Gezinin ardından tesisten ayrılan gurup, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları 10. Kayseri Tarım Fuarı"na katıldı.

Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, gerçekleştirdikleri geziyle Zaralı çiftçilerin tesisleşme konusunda bilgi sahibi olduğunu söyledi.

Verimli bir gezi programı gerçekleştirdiklerini ifade eden Şimşek, "Türkiye’nin önemli tesislerinden birini çiftçilerimizle gezerek, ilçemizde de tarım ve hayvancılık alanında neler yapılabileceğinin fikri edinilmiş oldu. Bizlere bu imkanı sağlayan tesis yetkililerine odamız ve çiftçilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Geziye Cumhuriyet Üniversitesi Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Servet Okur, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ufuk Ateş ve müdürlük personeli, muhtarlar ile odaya kayıtlı çiftçiler katıldı.


https://www.malatyaguncel.com/zarali-ciftciler-kayseriyi-gezdi-325833h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.