Şanlıurfa'dan kısa kısa


Şanlıurfa'dan kısa kısa


ŞANLIURFA (AA)  - Mazot, gübre ve toprak analiz desteklemelerinin başvuru tarihlerinin 30 Nisan'a kadar uzatıldığı bildirildi.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, yaptığı açıklamada yaptıkları girişimler sonucunda söz konusu destekleme başvuru tarihlerinin uzatıldığını duyurdu.

Çiftçilerin mağdur olmaması adına böyle bir yol izlediklerini belirten Eyyüpoğlu, "Üreticilerimiz, mazot, gübre ve toprak analizi desteklemeleri için 30 Nisan'a kadar başvurularını yapabilecek, çiftçiler bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve desteklemeden faydalanmalıdır" dedi.

Süre uzatımından faydalanmak isteyen çiftçilerin 30 Nisan 2015 günü mesai saati bitimine kadar ilçe müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekiyor.

 

- Siverek Belediyesi'nden okullara malzeme desteği

Siverek Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarına çeşitli malzeme desteği sundu. 

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı marangoz atölyesinde hazırlanan dolap, okul panosu gibi malzemeler belediye ekiplerince okullara ulaştırıldı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçedeki eğitim sorunlarının aşılması noktasında desteklerini sürdüreceklerini aktararak, "Bu güne kadar 9 okulumuza 150 dolap ile 60 okul panosu yapıldı. Her alanda eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


https://www.malatyaguncel.com/sanliurfadan-kisa-kisa-325929h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.