Potada maçın ardından


Potada maçın ardından


ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 86-61 mağlup eden Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, "Play-off'u garantilemek adına iki maçımız daha kaldı, o maçları da kazanmak istiyoruz" dedi.

Durur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ortaya koydukları mücadele ve alınan sonuçtan ötürü oyuncularına teşekkür etti. 

Sahada maç boyunca Ordu'yu gururla temsil eden bir takım olduğunu ifade eden Durur, şöyle konuştu:

"Oyuncularım çok yürekten oynayarak müthiş bir mücadele örneği gösterdi. Bu sezon üç kez yenildiğimiz Mersin Büyükşehir Belediyespor'u bu defa çok açık farkla, rahat bir şekilde yendik. İkili averajda da üstlerine çıkmış olduk. Matematiksel olarak müthiş bir galibiyet aldık. Artık play-off'u garantilemek adına iki maçımız daha kaldı, o maçları da kazanmak istiyoruz." 

- Mersin Büyükşehir Belediyespor cephesi 

Mersin Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Osman Olcay Orak ise Orduspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutladığını belirtti. 

Maç boyunca kötü oynadıklarını vurgulayan Orak, "Play-off'a girmek istiyoruz ancak bu oynadığımız oyunla play-off'un herhangi bir bölümünde olmamız maalesef söz konusu değil" ifadesini kullandı. 


https://www.malatyaguncel.com/potada-macin-ardindan-326406h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.