TMMOB Genel Başkanı Soğancı'dan Anlı'ya ziyaret


TMMOB Genel Başkanı Soğancı'dan Anlı'ya ziyaret


DİYARBAKIR (AA) - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Genel Başkanı Mehmet Soğancı ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Anlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevruz Bayramı nedeniyle Diyarbakır’a gelen TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı, Makine Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ali Ekber Çakar ile TMMOB’a bağlı odaların şube başkanları, Anlı’yı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ziyarette, Kobani’nin inşa süreci ve TMMOB’un alacağı rol üzerine konuşulduğu belirtildi.

TMMOB üyelerinin maddi ve manevi anlamda sunduğu desteğe dikkat çeken Anlı, şunları kaydetti:

"Bizimde iki gündemimiz var, Newroz ve Kobane. Öncelikle TMMOB’ye Kobane’ye verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İlk günden beri TMMOB Genel Merkezi ve bileşenleri, burada bulunan üyeleri büyük bir fedakarlık göstererek çalıştı. TMMOB’un geçmiş mirası ve pratiği bu konuda bize umut veriyor."

Soğancı ise,  Diyarbakır’da bir toplantı gerçekleştireceklerini ve Nevruz Bayramı’na katılacaklarını kaydetti.

Nevruz’un kutlanacaksa Diyarbakır’da kutlanması gerektiğini ifade eden Soğancı, şu ifadeleri kullandı: "Daha öncede kutlamalara katıldım, her Newroz Bayramı bende ayrı bir heyecan yaratıyor."


https://www.malatyaguncel.com/tmmob-genel-baskani-sogancidan-anliya-ziyaret-329572h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.