Engelli öğrenciden Milli Eğitim Müdürü Gülay'a resim


Engelli öğrenciden Milli Eğitim Müdürü Gülay'a resim


ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi bedensel ve işitme engelli Mustafa Alper Kocabıyık, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'a yaptığı resmi hediye etti. 

Kocabıyık, Okul Müdür Başyardımcısı Ömer Öztürk ve annesi Hafize Kocabıyık ile Gülay'ı makamında ziyaret etti. 4 yaşından bu yana resim yapan ve 7 sergide eseri bulunan Kocabıyık, Gülay için yaptığı resmi, kendisine hediye etti. 

Gülay, burada yaptığı konuşmada, Kocabıyık'ın yaptığı resmi gördüğünde çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyledi. Kocabıyık'ın özel bir öğrenci olduğunu anlatan Gülay, yeteneği keşfedilen öğrencinin ileriki yıllarda büyük başarılara imza atacağna inandığını dile getirdi. 

Kocabıyık'ın ileride parmakla gösterilecek bir sanatçı olacağını ifade eden Osman Nuri Gülay, "Öğrencimiz kendi durumundaki diğer öğrencilere örnek olmaktadır. Her öğrencinin Mustafa gibi azimli, zorluklardan yılmayan, milli ve manevi duyguları güçlü bir insan olarak yetişmesi bizleri gururlandırıyor" dedi. 


https://www.malatyaguncel.com/engelli-ogrenciden-milli-egitim-muduru-gulaya-resim-331892h.htm

Bu haber Malatya Güncel Haber - Son Dakika ve Güncel Malatya Haberleri sitesinden yazdırılmıştır.