Sason'da "Kardeş Kurum Projesi"


Sason'da 'Kardeş Kurum Projesi'


BATMAN (AA) - Sason'da "Kardeş Kurum Projesi" kapsamında Devlet Hastanesince, Yukarı Tekevler Ortaokuluna alınan su deposu törenle teslim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sason Devlet Hastanesi arasında sürdürülen projede, Yukarı Tekevler Ortaokulunun eskiyen su deposu yenisiyle değiştirildi.

Deponun okula teslimi töreninde konuşan Sason Devlet Hastanesi Başhekimi Dilfuza Ağalıoğlu, "Kardeş Kurum Projesi" kapsamında seçtikleri kurumu ziyaretleri sırasında  okulun eskiyen su deposunu değiştirmeye karar verdiklerini anlattı.

Okulun diğer ihtiyaçlarını da gideceklerini ifade eden Ağalıoğlu, "Su deposunun paslı ve eski olmasının sağlık açısından sakıncalı olduğunu düşünerek, yeni bir su deposu aldık, Öğrencilerimizin kırtasiye ve benzeri ihtiyaçlarını tespit edip yardımlarımızı devam ettireceğiz. Fırsat buldukça kardeş okulumuzu ziyaret etmeye ve ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz" dedi. 

Yukarı Tekevler Ortaokulu Müdürü Lider Yiğit Sercan Kezkiç ise, öğrencilerin sağlığını kötü etkileyebilecek bir nedeni ortadan kaldırdıkları için hastane yönetimine teşekkür etti.

Tören sonunda Ağalıoğlu, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


https://www.malatyaguncel.com/sasonda-kardes-kurum-projesi-333267h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.