Eski Devlet Hastanesi arazisi ve yapılan çalışmalar masaya yatırıldı


Eski Devlet Hastanesi arazisi ve yapılan çalışmalar masaya yatırıldı


MALATYA - Malatya Valisi Süleyman Kamçı Sağlık Kurumlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Müdür Yardımcıları, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven ve Hizmet Birimleri Başkanları tarafından karşılanan Vali Kamçı, Müdür Umay’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Kamçı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde göreve bu yıl başlayan Doç. Dr. Hilmi Ataseven’e hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. Genel Sekreter Ataseven de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Genel Sekreter Ataseven ve Hizmet Birimleri Başkanları tarafından Vali Kamçı’ ya birliğin faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Genel Sekreter Ataseven ile birlikte İl Sağlık Müdürü Umay Eski Devlet Hastanesi arazisi ve yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Son olarak İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Kamçı, Müdür Dr. Kemal Şener ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Müdürlük binasında incelemelerde bulunan Vali Kamçı Şube Müdürleri ile tanışarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Müdür Şener yaptığı açıklamalarda halk sağlığını korumak amacıyla risk oluşturan faktörlerle mücadele ettiklerini, birinci basamak sağlık hizmetlerini yürüttüklerini ve gerekli düzenlemeleri yaparak etkili ve kolay bir şekilde sağlık hizmetlerini sunduklarını, bunun yanı sıra Malatya Beydağı Konaklama Tesislerinde kalan Suriyeli Misafirler içinde sağlık hizmeti verdiklerini dile getirdi. MABEK Tesislerinde dönüşümlü olarak hizmet veren Dahiliye, Çocuk ve Diş Hekimlerinin yer aldığını belirtti.

Vali Kamçı ziyaretini burada tamamlayarak yetkililere ve çalışanlara teşekkür ederek buradan ayrıldı.


https://www.malatyaguncel.com/eski-devlet-hastanesi-arazisi-ve-yapilan-calismalar-masaya-yatirildi-333969h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.