AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün, taksi şoförlüğü yaptı


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün, taksi şoförlüğü yaptı


AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, TRT Haber'de yayınlanan Meclis Taksi Programı'na konuk oldu.

12-13 Nisan'da yayınlanacak programda Afyonkarahisar sokaklarında taksi şoförlüğü yapan Ürün, araca aldığı müşterileriyle sohbet etti.

Afyonkarahisar Kent Meydanı'nda başlayan program çekimlerinde Ürün, aracına aldığı yolcuları ile Türkiye gündeminde yer alan konulara ilişkin sohbet etti.

Ürün, Meclis Taksi'nin milletvekilleri ve bakanları halk ile buluşturan, doğrudan iletişime vesile olan bir program olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bir yağmurlu bahar gününde farklı kesimlerden Afyonkarahisar'ın farklı ilçe ve beldelerinden insanlarımızı Meclis Taksi'ye konuk ettik. Memnuniyetlerini ve sorunlarını ve elbette ülke gündemine ilişkin fikirlerini dinledik. Örneğin bir yolcumuzdan Türkiye'deki un fabrikalarında kullanılan makinelerin Brezilya'dan Endonezya'ya kadar ihraç edildiğini öğrendik. Bu ustamız dünyanın dört bir yanına giderek tamamen ülkemizin insanlarının emeği olan makinelerin kurulumunu yapıyormuş. Ayrıca böbrek yetmezliği nedeniyle diyalize giren bir hanımefendi kardeşimizden organ bağışının ne kadar önemli olduğunu ve bu konuda mağdur olan insanların organ bağışı konusunda toplumun daha duyarlı olması yönünde mesajlarını aldık."


https://www.malatyaguncel.com/ak-parti-afyonkarahisar-milletvekili-urun-taksi-soforlugu-yapti-336549h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.