Vatandaşlardan Ak Parti sitemi!


Vatandaşlardan Ak Parti sitemi!


Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdürüyor. Porgalı, emekliler parkını, işçiler kahvesini ve Fuzuli esnafını ziyaret etti.

Emekliler parkında bir araya geldiği yaşlılarla sıcak ve samimi bir sohbet içerisine giren Porgalı, yaşlılara dua ederken, emekliler parkında oturan yaşlılarda Porgalı’ya hayır dualarında bulundu. 

Sohbet sırasında konuşan vatandaşlar, memleketimize bir çivi çakana minnettar kalırız. Gönlümüz her partiden ikişer milletvekili çıkmasından yana, bir çiçekle yaz gelmez şeklinde söylemlerinde bulundular.

Porgalı’ya yolunun açık olması ve başarı dileklerini sunan vatandaşlar, “Ak Parti bu seçimde gününü görecek, ithal milletvekili adayı getirmek ne olurmuş, bizim ithal milletvekiline ihtiyacımız yok, Ak Parti’ye, özellikle Öznur Çalık’a dersini vereceğiz” şeklinde konuştu. 

Emekliler parkında bulunan vatandaşların tek tek elini sıkan Porgalı, daha sonra işçiler kahvesine geçerek gezisini sürdürmeye devam etti.

İşçiler kahvesi ve çevresindeki vatandaşlarla sohbet eden Porgalı, SRC Belgesinin Elazığ’dan alınmasından şikâyetçi olan bir şoförlerin sorunlarını dinleyerek, “ Bu nasıl Büyükşehir olmak. Malatya’nın sadece adı Büyükşehir oldu. Arkadaşlarımız bu belgeyi alabilmek için neden Elazığ’a gitsin” dedi. 

Son olarak Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret eden Porgalı, esnaflara hayırlı, bol kazançlar diledi.

Fuzuli caddesindeki vatandaşlarla sohbet eden Porgalı, vatandaşlardan dua ve destek istedi.

Porgalı, Fuzuli caddesinde Hulisi Efendi Vakfı tarafından açılan “Hayır Çarşısı Kermesini” ziyaret etmeyi ihmal etmedi. 


https://www.malatyaguncel.com/vatandaslardan-ak-parti-sitemi-341946h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.