Kadın Meclisi Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu


Kadın Meclisi Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu


MALATYA - Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri  düzenlenen  iftar programı ile  biraraya geldi.

Dedekorkut Restaurant‘da düzenlenen iftar yemeğine Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım, Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ve kadın meclisi genel kurul üyeleri katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, kadın meclisi üyeleri ile birlikte ramazan iklimine uygun olarak  birarada iftar açmanın mutluluk verici olduğunu kaydetti. Kent Konseyi kadın meclisi olarak kadınları bilinçlendirmeye yönelik çalışmaların sürekliliğinden bahseden Dirikolu, ramazan sonrası çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. 

Ramazan ayının ülkemiz  ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Dirikolu, “ Bugün burada birlikte iftar açmamıza vesile olan Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
İftar yemeğinden sonra duygu ve düşüncelerini dile getiren Kadın Meclisi üyeleri yapılan programdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ayrıca programda, Genel Sekreterlik tarafından 2014 yılı lokomotif projesi olan “Hazinemiz Ailemiz” projesi kapsamında düzenlenen“En Güzel Aile Hatıraları” kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserlerin kitaplaştırılmış hali, Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım tarafından kadın meclisi üyelerine hediye edildi.

 


https://www.malatyaguncel.com/kadin-meclisi-uyeleri-iftar-yemeginde-bulustu-344785h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.