Narin Narin’in “Kişisel 2. Halı Sergisi”


Narin Narin’in “Kişisel 2. Halı Sergisi”


Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Narin Narin’in “Kişisel 2. Halı Sergisi” açıldı. Sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Narin Narin’in “Kişisel 2. Halı Sergisi”, Malatya Park AVM’de açıldı. Açılışa, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kıçuval, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Muzaffer Karakuş, Emekli Bürokrat ve Şair –Yazar Cumali Ünaldı, Malatyalı Hayırsever Ermeniler Derneği (HAYDER) eski Başkanı Hosrof Köletavitoğlu ve davetliler ile vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kıçuval, açılan serginin önemine dikkat çekerek, “Ben özellikle Narin hanımın katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Göz nuru el emeği halı sergimizin Malatya'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu belediye olarak bizim 25. sergimiz. Katkıda bulunan başta Narin hanıma ve tüm personellere teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kıçuval’ın konuşmasının ardından açılışa katılanlar tarafından serginin açılışı yapılarak gezildi. Sergi büyük beğeni topladı.


https://www.malatyaguncel.com/narin-narinin-kisisel-2-hali-sergisi-350327h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.