Yola Geldik Filmi Yarın Vizyona Giriyor


Yola Geldik Filmi Yarın Vizyona Giriyor


Sinemaseverlerin uzun bir zamandan beri beklediği  “Yola Geldik” filmi yarın vizyona giriyor.  Malatyalı genç Yönetmen Haydar Işık’ın yönettiği filmin başrolünde İrfan Aslanhan , Ozan Dağgez, Orhan Aydın, Meral Kaplan, Ferdi Kurtuldu, Ayça Kuru, Teoman Gelmez, Serhat Süha Özcan gibi isimler bulunuyor.

Senaryosunu Orhan Aydın’ın yazdığı filmin yapımcılığını da İsmail Çağlar, Fevzi Işık ve Orhan Aydın birlikte gerçekleştirdi. Yola Geldik Filminin müzikleri ise Saki Çimen’e ait.

Dün İstanbul Profilo Alışveriş Merkezinde yapılan galaya çok sayıda ünlü isim katıldı. Bu Pazar günü ayrıca Malatya’da da bir Gala düzenlenecek.

Malatya Park Alışveriş Merkezinde gerçekleşecek olan gala programının organizatörlüğünü Malatyalı sevilen Tiyatrocu Ömer Konakçı ve Malatya Shopping Dergisi imtiyaz sahibi Ahmet Doğan birlikte gerçekleştiriyor.

Yola Geldik Filmi, çalıştıkları akaryakıt istasyonundaki yüklü miktardaki parayı eğlencede harcayan Kutay ve Yusuf adlı iki arkadaşın başından geçen komik ve aksiyon dolu olayları konu alıyor.

Malatyalı sinemaseverlerin hemşerimizin bu filmine kayıtsız kalmayacaklarını ümit ediyor ve şimdiden keyifle izlemelerini öneriyoruz.

Yapımcı Fevzi Işık ve Yönetmen Haydar Işık’ın yanı sıra İrfan Aslanhan ve Ozan Dağgez’in de Malatyalı olduğunu son bir not olarak hatırlatalım.

malatyaguncelhaber-012.jpg


https://www.malatyaguncel.com/yola-geldik-filmi-yarin-vizyona-giriyor-354250h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.