Haytap’tan 19 Farklı Noktaya 6,5 Ton Kedi Maması


Haytap’tan 19 Farklı Noktaya 6,5 Ton Kedi Maması


Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Carrefour ve Mars gıda ortak çalışması sonucu Türkiye'de 19 farklı noktaya 6,5 ton kedi maması dağıtımı yapılmaya başlandı.

Organizasyon kapsamında Bitlis'in de içerisinde bulunduğu 19 farklı noktaya 6,5 ton kedi maması dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirten HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ahmet Şenpolat, "Dağıttığımız miktar çok yüksek olmasına rağmen ihtiyaç sahibi o kadar hayvan var ki, bu yüzden kriterlerimizi bireysel olarak hayvan besleyenler, sokağındaki hayvandan öteye de diğer hayvanları da düşünen, tüm hayvan haklarına saygılı olan ve STÖ çalışmalarına da destek veren arkadaşları, dernekleri seçerek yapmak durumunda kaldık. Genelde tüm projelerimizde de öncelikle bu kıstasları dikkate alıyoruz. Çünkü hayvan hakları sadece sokağındaki, kendi ilçendeki hayvanları beslemek değil. Sadece merhamet de göstermek değil. Çevre ve hayvan hakları davasına ben daha fazla ne yapabilirim, STÖ çatısı altında, birlik ve beraberlik ile daha fazla nasıl katkıda bulunabilirim diyen ve bunun için somut projeler üreten, çalışan insanlarla mümkün. Dolayısıyla bizlerin HAYTAP olarak yaptığı, aslında bu çalışmalara bu şekliyle inanan insanlara ödül vermek. Hayvan severlerden çok, hayvan hakları davasına, ekip çalışmasına yatkın insanlara destekle çok daha büyük kitlelere ulaşmak. Aslında 19 farklı noktaya değil, böylece 190 farklı noktaya ulaşmış olduğumuzu anlatabilmek" diye konuştu.

Organizasyon kapsamında Bitlis'e de mama gönderildiğini belirten HAYTAP Bitlis İl Temsilcisi Dr. Damla Şahin ise, "Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Bizlere kurumsal destek veren Carrefour ve her zaman yanımızda olan Mars gıdaya sessiz canlar adına HAYTAP ailesi olarak sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Haytap’tan 19 Farklı Noktaya 6,5 Ton Kedi Maması

Haytap’tan 19 Farklı Noktaya 6,5 Ton Kedi Maması

Haytap’tan 19 Farklı Noktaya 6,5 Ton Kedi Maması


https://www.malatyaguncel.com/haytaptan-19-farkli-noktaya-65-ton-kedi-mamasi-360404h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.