Toplum Polislerinden Teşekkür Ziyareti


Toplum Polislerinden Teşekkür Ziyareti


Toplum polisleri, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ve Çeled Uşaglar Tiyatro Grubu Yönetmeni Orhan Uslu Türk'ü ziyaret etti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ve Çeled Uşaglar Tiyatro Grubu Yönetmeni Orhan Uslu Türk'ü makamlarında ziyaret etti. Ziyarette polisler, daha önce sahnelenen tiyatroya katkıları nedeniyle teşekkür ederek, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren adına teşekkür belgesi verdi. Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ve Çeled Uşaglar Tiyatro Grubu Yönetmeni Orhan Uslu, teşekkür belgeleri için başta İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren olmak üzere Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Güzel ve Uslu, Gaziantep Emniyet Teşkilatı ile bu gibi sosyal faaliyetlerde ortak çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, her zaman bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerde çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde, Şahinbey Kültür Merkezinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli ve Çeled Uşaglar yerel tiyatro grubu ile birlikte İletişim Yoluyla Dolandırıcılık" konulu tiyatro gösterisi protokol üyelerine, personel eş ve çocuklarına ve halka yönelik olarak sahnelenmişti.

Toplum Polislerinden Teşekkür Ziyareti

Toplum Polislerinden Teşekkür Ziyareti

Toplum Polislerinden Teşekkür Ziyareti


https://www.malatyaguncel.com/toplum-polislerinden-tesekkur-ziyareti-362647h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.