Ezo Başkanı Şahin ’Dünya Çiftçiler Günü’nü Kutladı


Ezo Başkanı Şahin ’Dünya Çiftçiler Günü’nü Kutladı


Erdemli Ziraat Odası (EZO) Başkanı Rasim Şahin, Dünya Çiftçiler Günü'nü kutladı.

Odanın meclis toplantısında konuşan Şahin, 1984 yılından bu yana her yıl 14 Mayıs gününün "Dünya Çiftçiler Günü" olarak kutlandığını hatırlatarak, "En hayati olan gıdanın sofralarımıza ulaşmasını sağlayan, bizleri 3 öğün doyuran çiftçilerimize çok şeyler borçluyuz. Güç şartlar altında ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışan,yorulan çiftçilerimize her zaman saygı duymalıyız" dedi.

Şahin, "Çiftçilik, gün gelip öksüz kalan oğlağı eliyle besleyen, gün gelip bir elinde makası, bir elinde kürekle çalışıp soğuk gecelerde seralarında soba yakarak geçimini sağlayan Akdeniz'in kıyısından Toroslar'ın zirvesine kadar uzanan, yeri geldiğinde ekmeğinin arasına soğan saran, yeri geldiğinde aç yatan cefakar bir meslektir" diye konuştu.

"Çiftçilerimizin binbir emekle ürettiği ürünlerden düzenli bir gelir elde etmelerini sağlamak için herkesin elini taşın altına koyması gerekir" diyen Şahin, "Gerek meclis

üyelerimiz gerekse yönetim kurulumuz adına Erdemli Ziraat Odası olarak tüm çiftçilerimizin gününü kutlar sağlıklı ve bol kazançlı günler dileriz" şeklinde konuştu.

Ezo Başkanı Şahin ’Dünya Çiftçiler Günü’nü Kutladı

Ezo Başkanı Şahin ’Dünya Çiftçiler Günü’nü Kutladı


https://www.malatyaguncel.com/ezo-baskani-sahin-dunya-ciftciler-gununu-kutladi-363262h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.