Gönüllülere vefa plaketi


Gönüllülere vefa plaketi


Çeşme Alper Çizgenakat Hastane Gönülleri Derneği, Çeşme Devlet Hastanesi'ne bağış yapan hayırseverlere vefa plaketi verdi.

Çeşme Alper Çizgenakat Hastane Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine Çizgenakat, hayırseverler sayesinde Çeşme Devlet Hastanesi'nin ihtiyacı olan cihazların alındığını ifade ederek gönüllülere teşekkür etti ve plaket verdi. Çizgenakat, dernek olarak sadece Çeşme Devlet Hastanesi'nin değil, Urla Devlet Hastanesi'nin de diyaliz cihazı ihtiyacının hayırseverlerin yardımıyla karşılandığını vurguladı. Çizgenakat, Milli Takım'ın eski teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'nin kendisi ve kızları Selin Denizli Burnaz ile Lal Denizli adına büyük bir bağışta bulunduğunu da açıkladı.

Çeşme Devlet Hastanesi Başhekimi Yasin Akar da yaptığı konuşmada, yardımseverler sayesinde hastanenin önemli cihaz eksikliklerinin giderildiğini belirterek, "Hayattaki en önemli şey sağlık. Sağlığınızı kaybettikten sonra geri getirmek, ciddi hastalıklar için ne yazık ki mümkün olmuyor. Hastanemizin imkanları arttı. Eskiden sınırlı sayıda ameliyat yapılırken, şimdi doktorlarımız ameliyat yapmaya yetişemiyorlar. Çeşme'ye yakışan seviyeye geldiğimizi düşünüyorum. Eşdeğer hastanelere göre çok daha iyi durumdayız. Diyaliz merkezimiz, bana göre İzmir'in en konforlu merkezi. Hasta sayısı bakımından, özellikle yaz aylarında, İzmir'in en fazla diyaliz hizmeti veren hastanelerinden bir tanesi. Hastanemiz, bu kadar çok hastaya hizmet verirken de kalitesinden ödün vermeyen bir hastane. Hasta memnuniyeti açısından Türkiye ortalamasının çok üstündeyiz. Hastanemizin bu konuma gelmesinde Sağlık Bakanlığı ve siz değerli hayırseverlerimizin katkısı yadsınamaz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çeşme Devlet Hastanesi'ne yardımlarıyla katkıda bulunan 19 hayırsevere birer plaket verildi. Yapılan törenin ardından da, Erdoğan-Rüçhan Özgörkey, Cavidan Ösen ve Birsen-Mustafa Şanlı tarafından donatılan diyaliz merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Gönüllülere vefa plaketi

Gönüllülere vefa plaketi

Gönüllülere vefa plaketi

Gönüllülere vefa plaketi


https://www.malatyaguncel.com/gonullulere-vefa-plaketi-449137h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.