Rektör Remzi Gören: Dumlupınar Koleji, Kütahya’nın en başarılı okulları arasındaki yerini ispatlamıştır


Rektör Remzi Gören: Dumlupınar Koleji, Kütahya’nın en başarılı okulları arasındaki yerini ispatlamıştır


2015-2016 yılı içerisinde TEOG sınavlarında gösterdiği mükemmel sonuçlar ile Kütahya'nın en başarılı okulları arasında olan Dumlupınar Koleji, yeni yıla da başarı parolası ile başlıyor.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi Dumlupınar Koleji öğretmenleri, Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Şentürk ile bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Remzi Gören yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "2015-2016 yılında TEOG sınavlarındaki sonuçlarla Dumlupınar Koleji, Kütahya'nın en başarılı okulları arasındaki yerini ispatlamıştır. 2. TEOG sınavında birinci çıkaran tek okuldur. Yeni yılda da başarıların artarak devam etmesini istiyoruz. Toplantıya katılan öğretmenlerimizdeki enerjiyi de görünce çok başarılı bir yıl daha yaşayacağımıza olan inancım perçinlenmiştir. Yeni eğitim öğretim yılının başarı ve hayırlar getirmesini diliyorum." (EFE)


https://www.malatyaguncel.com/rektor-remzi-goren-dumlupinar-koleji-kutahyanin-en-basarili-okullari-arasindaki-yerini-ispatlamistir-456479h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.