Samsat’taki okullar eğitim öğretime hazır


Samsat’taki okullar eğitim öğretime hazır


Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bulunan köy ve merkez okulları yaz tatilinde bakım onarımdan geçirilerek yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi.

Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Samsat ilçesinde bulunan Gölpınar, Örentaş, Uzuntepe, Taşkuyu okulları ile Samsat ilçe merkezinde bulunan Merkez İlk ve Ortaokulu ile Samsat Lisesi pansiyonu bakım onarımdan geçirilerek 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir çalışmaları yerinde inceleyerek teknik eleman ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldılar.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün talep ettiği bütün okulların onarımdan geçirildiğini belirterek fiziki olarak okulların daha iyi duruma getirildiğini ifade etti.

Kaymakam Atak, "İl Özel İdaresinden ayrılan Milli Eğitim ödeneği ile ilçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliğince merkez ve köylerimizdeki okulları bakım onarımdan geçirdik. Bu çalışmalarımızla elbette ki ihtiyaçlarımız tamamlanmadı ama çok daha iyi bir seviyeye geldik. Ödenek temini konusunda desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz, İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilerine teşekkür ediyoruz. Okullarımız yeni eğitim öğretim yılına hazır duruma getirilmiştir. Öğrencilerimiz daha rahat ve hijyenik bir ortamda öğrenim görebileceklerdir. Onlardan tek isteğimiz ise daha çok çalışmalarıdır. Çalışmalarımızda emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Samsat’taki okullar eğitim öğretime hazır

Samsat’taki okullar eğitim öğretime hazır

Samsat’taki okullar eğitim öğretime hazır


https://www.malatyaguncel.com/samsattaki-okullar-egitim-ogretime-hazir-460198h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.