Park Afyon AVM 1. yılını kutluyor


Park Afyon AVM 1. yılını kutluyor


Afyon Girişim AVM ve Hizmet İşletmeciliği A.Ş olarak 120 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiğimiz konsept geliştirme, kiralama ve uzun dönemli yönetim hizmetlerimizin ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından üstlenildiği Park Afyon Alışveriş Merkezi, Afyonluların yaşamının vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, 10 Eylül 2015'ten beri 160 mağazası, ulusal ve uluslar arası moda markaları, 2 bin kişi kapasiteli yeme içme alanı, bin 150 araç kapasiteli otoparkı, teknoloji marketi, süpermarketi, sinema salonları, bowling salonu, buz pisti, Türk ve dünya mutfağından örnekler sunan kafe ve restoranları, birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle tam 1 yıldır Afyon'a renk kattığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Zafer bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olarak, bin 500 personelle Afyonluların hayatına renk katmanın, tüm Afyon'a ve çevresine kaliteli ve iyi hizmet sunmanın, şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmanın gururunu yaşıyoruz.

Yönetim kurulu olarak Afyonkarahisar Valiliğine, Afyonkarahisar Belediyesine, geçtiğimiz 1 sene boyunca yanımızda olan Türkiye ve Avrupa'da lider konumunda bulunan ECE Grubu'na, bizi Afyon'un eğlence, alışveriş ve yeni buluşma noktası haline getiren tüm müşterilerimize, Afyon Girişim AVM ve Hizmet İşletmeciliği A.Ş.'nin kurulumunda emeği geçen 120 ortağımıza, desteklerinden ötürü gönülden teşekkür ediyoruz. Daha nice başarıları kutlamak dileğiyle."


https://www.malatyaguncel.com/park-afyon-avm-1-yilini-kutluyor-462220h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.