Şafaklı öğrencilerinin trafik çilesi


Şafaklı öğrencilerinin trafik çilesi


Okulların açılması ile birlikte Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Şafak Mahallesi'ndeki öğrenciler trafik çilesi ile karşı karşıya kaldı.

Şafak Mahallesi Tek İlköğretim Okulu kavşağında öğrenci ve veliler karşıdan karşıya geçerken korku dolu anlar yaşıyor. Son süratle geçen araçlar, her gün kavşakta kaza tehlikesi oluşturuyor.

Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan, "Mahallemde çok sorunlar var defalarca ilettim. Çoğundan netice alamadık. Biz bu yola trafik lambaları taktırdık ama yine de işe yaramadı. Bu yolun sorunu büyük! Tek ilköğretim okuluna gitmek için buradan 650 öğrenci geçiyor. Ben muhtar oldum olalı mahallelime ne dudak büktüm ne kulak tıkadım. Ben mahallemin koltuk değneği olmak isterim. Ben başkasının koltuk değneği olmam. Benim için en önemlisi mahallemin huzurunu ve güvenini sağlamak. Mahallemin mutlu olmasını istiyorum kadınlar ve çocuklarımızın her gün şikâyete geliyor buna çözüm bulunsun sabah akşam kadınlarımız çocuklarıyla geçiyor bir kaza olsa bunun sorumlusu kim olacak bir an önce yetkililer çözüm bulsun" dedi.


https://www.malatyaguncel.com/safakli-ogrencilerinin-trafik-cilesi-476219h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.