Başkan Başsoy çalışmaları yerinde inceledi


Başkan Başsoy çalışmaları yerinde inceledi


Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Aslanlı mahallesinde gerçekleştirilen üstyapı ve Ergenekon mahallesinde yeni yapılan parkta incelemelerde bulundu.

Alt yapı çalışmalarını tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmalarını başladığını belirten Başkan Başsoy;" Diğer mahallelerde olduğu gibi aslanlı mahallesinde de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Daha önce söylemiştim çalışmalarımızı gerçekleştirirken mahalle ayrımı yapmıyoruz. İnşallah Aslanlı mahallesinde de çalışmalarımızı çok kısa süre de tamamlayacağız. Ayrıca mahallelerimizde ailelerin ve çocukların hoş vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturma gayretindeyiz. Çocuklarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak ve onların güvenli ortamlarda enerjilerini atabilmelerini sağlamak için Erzincan Belediyesi yeni parkların yapım çalışmalarına hızla devam edecek. Bunun yanın da kent merkezinde önemli yeşil alan çalışmalarının startını verdik. Erzincan'ı ülkemizin en yeşil kenti yapmak istiyoruz. Yeşil alan hedefimizi yakalamak için 4 ana başlıkta çalışmalar yürütüyoruz. Bunlardan ilki DSİ Yerleşkesine yapmayı planladığımız 40 bin m2'lik meydan kimlikli bir yeşil alan projesidir. Bu alan peyzaj çalışmaları ve sosyal dokular ile prestijli bir hale dönüşecek. Ayrıca şehrimizin doğusunda ve batısında bulunan Geçit ve Vasgirt Dereleri güzergâhında 60 bin m2 yeşil alanı şehrimize kazandıracağız. Ayrıca her mahallede, imar planında belirlenmiş yeşil alanlar var. Bu alanların bir kısmına senelerdir hiç çalışma yapılmamış. 100 bin m2'lik yeşil alanın orta vadede hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." Dedi.

Gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Başsoy'a, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları eşlik etti.

Başkan Başsoy çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Başsoy çalışmaları yerinde inceledi


https://www.malatyaguncel.com/baskan-bassoy-calismalari-yerinde-inceledi-481679h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.