Çiçekçilerde ’Öğretmenler Günü’ yoğunluğu


Çiçekçilerde ’Öğretmenler Günü’ yoğunluğu


Muş'taki çiçekçiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlıklarını tamamladılar.

Uzun yıllardır Muşta çiçekçilik yapan Tuncay Köse, 24 Kasım Öğretmenler Gününe hazır olduklarını söyleyerek, kutsal bir meslek olan öğretmenliğe gösterilen saygıdan ötürü bu özel günde çiçeklere talebin fazla olduğunu söyledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir haftadan beri hazırlıklara başladıklarını ve ürünleri de stok etmeye başladıklarını belirten Tuncay Köse, "Canlı ve yapay çiçeklerimiz ile öğretmenlerimiz için en iyi şekilde hazırlandık" dedi.

Öğrencilerin bugüne özel öğretmenler hediyesi arasında ilk sırada çiçeğin olduğunu ifade eden Köse; gül, karanfil, cerbole, mevsim çiçeği, kır çiçeği, papatya, cipso, soli gibi çeşitlerin daha çok ilgi gördüğünü söyledi.

İl dışından bir haftadan beri sipariş aldıklarını belirten Köse, "Türkiye'nin birçok vilayetinden bugün için siparişler aldık. İlçelere, köylere aldığımız siparişlerin hazırlıklarını yaptık. İnsanlar birbirlerinden uzakta bile olsa çiçeklerle birbirlerine duygularını ifade edebiliyor. Çünkü çiçek dili duyguları anlatma sanatıdır" diye konuştu.

Çiçekçilerde ’Öğretmenler Günü’ yoğunluğu

Çiçekçilerde ’Öğretmenler Günü’ yoğunluğu


https://www.malatyaguncel.com/cicekcilerde-ogretmenler-gunu-yogunlugu-520376h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.