Kutlu TEOG’a girecek öğrencilere başarılar diledi


Kutlu TEOG’a girecek öğrencilere başarılar diledi


Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, 23-24 Kasım tarihlerinde yapılacak TEOG 1. dönem sınavlarına girecek olan öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Öğrencilere, TEOG öncesi uyarılarda da bulunan Kutlu, bu konuda uzmanların tavsiyelerine uymaları gerektiğini söyleyerek, "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın hedefleri için ilk önemli adımlardan bir tanesi olan TEOG'a girecek olan kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Sınava girecek olan öğrencilerimiz ile aileleri, sınav gününe kadar birçok maddi ve manevi fedakarlıklarda bulunmuşlardır.

Bu fedakarlıklar karşılıksız kalmayacaktır inşallah. Biliyorum ki şimdiye kadar yapılan çalışmalar, bütün bilgi ve birikimler bu sınavda ortaya koyulacak. Ancak şu da unutulmamalı ki başarının tek göstergesi sınavlar değildir. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize bu sınavda üstün başarılar diliyorum. Onların, milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı ve donanımlı olarak vatanına ve milletine faydalı gençler olarak yetişmesini arzu ediyorum" ifadelerini kullandı.


https://www.malatyaguncel.com/kutlu-teoga-girecek-ogrencilere-basarilar-diledi-520939h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.