AGAD yönetimi Müdür Direk’e başarı diledi


AGAD yönetimi Müdür Direk’e başarı diledi


Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanan Veysel Direk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanan Veysel Direk'i makamında ziyaret eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyet, Müdür Veysel Direk'e, başarılar diledi. Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar müdürlüğünün çok hassas bir kurum olduğunu vurguladı. Başkan İbrahim Aslan, "Cemiyet olarak, Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yurtlarda kalan öğrencilerin, çocukların memleketimizin geleceği açısından önem arz ettiğini belirtmek istiyoruz. Gerek cemiyetimize gerekse de basın mensubu arkadaşlarımıza da bu konuda ne görev düşerse yapmaya hazırız. Bu vesileyle kendisine hayırlı olsun der, görevinde başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Direk ise, "Ziyaret ile bizi ziyadesiyle mutlu ettiler. Hep beraber inşallah güzel işlere imza atacağız. En büyük destekçimiz basın olacaktır. Şehirde bizim sorumluluğumuz kadar basın mensuplarının da sorumluluğu var. Günümüzde en önemli sorunlardan birisi de istismara uğrayan çocuklarımızdır. Basın mensuplarından isteğimiz bu tür haberlerde geleceğimiz olan çocukların isimlerinin kodlanmasıdır. Biz gerekli çalışmaları yapacağız siz de gereken takibi sürdüreceksiniz. Bu vesileyle ilimiz basınına çalışmalarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

AGAD yönetimi Müdür Direk’e başarı diledi

AGAD yönetimi Müdür Direk’e başarı diledi


https://www.malatyaguncel.com/agad-yonetimi-mudur-direke-basari-diledi-522403h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.