KOTO- TSE işbirliği artarak devam edecek


KOTO- TSE işbirliği artarak devam edecek


Kocaeli Ticaret Odası heyetinin, Türk Standartları Enstitüsü Marmara Bölge Koordinatörlüğü'ne yaptığı ziyarette, KOTO-TSE işbirliğinin artarak devam edeceği vurgulandı.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Bulut ve KOTO Meclis Üyesi Hasan Uğur Aydın bu kapsamda Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan ile bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası ile TSE işbirliklerinin görüşüldüğü ziyarette konuşan Başkan Barış, TSE ile var olan işbirliği konularının kapsam ve nitelik yönünden daha da arttırılmasını arzu ettiklerini belirtti.

Ziyarette konuşan KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, "TSE olarak ülkemizde uygunluk değerlendirme hizmetlerini güçlü laboratuvar alt yapımız ve tecrübeli personelimiz sayesinde en doğru şekilde yapmaktayız. İşadamlarımızı daha etkin bir şekilde laboratuvarlarımızdan yararlanmaya davet ediyoruz. Kocaeli Ticaret Odası ile işbirliklerimiz sürecek. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.


https://www.malatyaguncel.com/koto-tse-isbirligi-artarak-devam-edecek-522417h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.