Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 29 Mart 2023 - 15:43 Yorum: 0

Ney eşliğinde kitap okuma etkinliği

Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Kırklareli okuyor" sloganıyla bir çay bahçesinde ney eşliğinde kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ney eşliğinde kitap okuma etkinliği

Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Kırklareli okuyor" sloganıyla bir çay bahçesinde ney eşliğinde kitap okuma etkinliği yapıldı.

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi tarafından, "Kırklareli okuyor" sloganıyla ney eşliğinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Bir çay bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar kitaplarını seçerek etkinlik boyunca kitap okudu. Sanatçı Hakan Konyar'ın seslendirdiği ney eşlinde gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar huzurlu anlar yaşadı.

Kitap okumanın önemine değinen İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen, katılan herkese teşekkür etti.

Daha sonra İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hilal Sıcak, kitabın her alanda okunabileceğini ifade ederek herkesi kitap okumayı davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber