Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Mayıs 2024 - 16:32 Yorum: 0

Niğde Yeşilgölcük AİHL’de çocuklar için yardım kampanyası düzenlendi

Niğde Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde geleneksel yardım kampanyası düzenlendi.Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi her yıl geleneksel hale getirdiği yardım kampanyası etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdi. Yeşilgölcük Anadolu...

Niğde Yeşilgölcük AİHL’de çocuklar için yardım kampanyası düzenlendi

Niğde Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde geleneksel yardım kampanyası düzenlendi.
Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi her yıl geleneksel hale getirdiği yardım kampanyası etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdi. Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Tayfun Eren, yardım kampanyası ile ilgili bilgiler vererek; “Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öncelikle yardım kampanyası düzenleme amacımız; çocuklarımızın bilinçli, yardımsever, paylaşmayı ve dayanışmayı, birlikte yapabilme becerisine sahip olabilmeyi ve duyarlı bireyler olarak yetiştirebilmeyi esas almaktır. Bunun dışında yardım kampanyası elde edilecek gelirin tamamı çocuklarımız için yapılacak sosyal etkinliklerde kullanılacaktır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize, okul çalışanlarımıza ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Düzenlenen yardım kampanyasına Yeşilgölcük Belediye Başkanı Nurettin Yurtsever, eğitimciler, öğretmenler kuran kursu ve cami hocaları veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber