Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Şubat 2024 - 15:09 Yorum: 0

Niğde’de rehberlik öğretmenlerine mühendislik bölümleri tanıtıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademisyenleri özel kurumların ve etüt merkezlerinin rehberlik öğretmenleriyle bir araya geldi.Liselerde görev yapan rehberlik öğretmenlerine, öğrencilerin üniversite bölüm terc...

Niğde’de rehberlik öğretmenlerine mühendislik bölümleri tanıtıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademisyenleri özel kurumların ve etüt merkezlerinin rehberlik öğretmenleriyle bir araya geldi.
Liselerde görev yapan rehberlik öğretmenlerine, öğrencilerin üniversite bölüm tercihlerine katkı sağlaması amacıyla mühendislik bölümleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen programda, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Barut fakülte imkânları, eğitim kadrosu, teknik donanımlar ve fakülte akademisyenleri ve öğrencilerin çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.
Program çerçevesinde Bilgisayar, Çevre, Elektrik, Gıda, Harita, İnşaat, Jeoloji, Maden, Makine ve Mekatronik Mühendislikleri bölümlerinin öğretim üyelerince bölüm tanıtımı, mesleki yeterlilik, iş imkânları ve burs imkânları hakkındaki sunumlar yapıldı.
Özellikle Harita, Maden, Jeoloji ve Gıda Mühendisliği bölümlerinin burs imkanlarından ve bu bölümleri tercih edecek olan öğrencilerin faydalanabileceği faydaların neler olduğu anlatıldı. Sunumlar sonrasında Mühendislik Fakültesi bölümlerinin Niğde’deki gerçekleştirilebilecek tanıtımlar ve öneriler görüşüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber