Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Nisan 2024 - 11:38 Yorum: 0

Nikola Jokic double double yaptı, Denver evinde kazandı

NBA’de Denver Nuggets evinde karşı karşıya geldiği Minnesota Timberwolves’u 116-107’lik skorla mağlup etti. Denver’da Nikola Jokic 41 sayı, 11 ribaund ile oynayarak double double yaptı.NBA’de normal sezon 8 karşılaşma ile devam etti. B...

Nikola Jokic double double yaptı, Denver evinde kazandı

NBA’de Denver Nuggets evinde karşı karşıya geldiği Minnesota Timberwolves’u 116-107’lik skorla mağlup etti. Denver’da Nikola Jokic 41 sayı, 11 ribaund ile oynayarak double double yaptı.
NBA’de normal sezon 8 karşılaşma ile devam etti. Batı Konferansı’nda zirveyi yakından ilgilendiren maçta Denver Nuggets Ball Arena’da karşılaştığı Minnesota Timberwolves’ı 116-107’lik skorla yendi ve üst üste 3, toplamda 56. galibiyetini elde etti. Denver’da Nikola Jokic 41 sayı, 11 ribaund ile double double yaparken, Jamal Murray 20 sayı, 6 asist ve Michael Porter Jr. ise 18 sayı, 8 ribaund ile oynayarak galibiyeti getirdi. Ligdeki 25. yenilgisini alan Minnesota’da ise Anthony Edwards 25 sayı, 4 asist ve Mike Conley da 19 sayı, 4 ribaund ile müsabakayı tamamladı.
NBA’de günün toplu sonuçları şöyle:

Cleveland Cavaliers: 110 - Memphis Grizzlies: 98
Miami Heat: 92 - Dallas Mavericks: 111
Atlanta Hawks: 114 - Charlotte Hornets: 115
Brooklyn Nets: 106 - Toronto Raptors: 102
Milwaukee Bucks: 117 - Orlando Magic: 99
Oklahoma City Thunder: 127 - San Antonio Spurs: 89
Denver Nuggets: 116 - Minnesota Timberwolves: 107
Los Angeles Clippers: 108 - Phoenix Suns: 124

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber