Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Nisan 2024 - 15:46 Yorum: 0

Nüfus müdürlüklerinde İOKBS mesaisi

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına (İOKBS) dolayısıyla kurumun 21 Nisan 2024 Pazar günü mesai yapacağı belirtildi.Konu ile ilgili yapılan yazıl...

Nüfus müdürlüklerinde İOKBS mesaisi

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına (İOKBS) dolayısıyla kurumun 21 Nisan 2024 Pazar günü mesai yapacağı belirtildi.
Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, İOKBS sınavı dolayısıyla mağduriyet yaşanmaması için mesai yapılacağı kaydedilerek şu ifadelere yer verildi:
“İOKBS katılacak adaylardan, nüfus cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adayların, nüfus müdürlüklerine başvurarak ‘Sınav Giriş Belgesi’ ile bir adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli fotoğraflı, imzalı- mühürlü/barkodlu-karekodlu ‘Geçici Kimlik Belgesi’ verilecektir. MERNİS Nüfus bilgilerinde sorun olan adayların bilgi güncelleme işlemlerinin yapılabilmesi için 21 Nisan 2024 Pazar günü 07.30-12.30 saatleri arasında Müdürlüğümüze bağlı bulunan 18 ilçe nüfus müdürlüklerimiz açık bulundurulacaktır.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber