Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Kasım 2022 - 09:18 Yorum: 0

Nuri Pakdil’in unutulmaz eseri Başakşehir’de sahnelendi

Usta yazar Nuri Pakdil'in kaleme aldığı ilk tiyatro eseri "Umut", Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Nuri Pakdil’in unutulmaz eseri Başakşehir’de sahnelendi

Usta yazar Nuri Pakdil'in kaleme aldığı ilk tiyatro eseri "Umut", Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Mamak Belediyesi Tiyatro Topluluğu, sürprizlerle dolu oyunla Başakşehirli tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Kültür sanat sezonu etkinlikleriyle göz dolduran Başakşehir Belediyesi, her hafta birbirinden seçkin tiyatro oyunlarını sahneye taşıyor. Modern zamanın insanı kuşatan sorunları ve ideal insanın inşasına ilişkin tespitlerin yer aldığı "Umut" adlı oyun ilçe sakinleriyle buluşturuldu. Usta yazar Nuri Pakdil'in eserini sahneye taşıyan Mamak Belediyesi Tiyatro Topluluğu,Başakşehirli tiyatro severlerin beğenisini topladı. İnsanın kente ve doğaya ters düşüşünü ve kişilere yansıyan soyut taraflarını konu alan oyun, bir o kadar da sürprizlerle doluydu. Yönetmenliğini Kenan Olpak üstlendiği oyun ilgiyle izlendi. Aleyna Üstünol, Yusuf Cömert, Mert Burak Şentürk, Eren Maden, Burcu Kaya, Kenan Üstüner, Burak Denek, Yusuf Yıldız, Hürkan Doğan, İbrahim Öztürk ve Alper Gün'ün sahne performansı göz doldurdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber