Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 02 Kasım 2023 - 08:43 Yorum: 0

Elazığ’da tatlı su kefali proje çalışmaları sürüyor

Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce tatlı su kefali proje çalışmaları sürüyor.2019 yılında ’Doğu Anadolu Bölgesi İllerinde Su Ürünleri Üretiminde Verimliliği Artırma Projesi’ çerçevesinde Keban Baraj Gölü Meşeli köyü me...

Elazığ’da tatlı su kefali proje çalışmaları sürüyor

Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce tatlı su kefali proje çalışmaları sürüyor.
2019 yılında ’Doğu Anadolu Bölgesi İllerinde Su Ürünleri Üretiminde Verimliliği Artırma Projesi’ çerçevesinde Keban Baraj Gölü Meşeli köyü mevkiinde yapımı tamamlanan Su Ürünleri AR-GE Merkezi ve Üretim Birimi faaliyetlerini devam ediyor. AR-GE Merkezi ve Üretim Biriminde üretilen milyonlarca balık, göl ve barajlara bırakılırken, proje çalışmaları da sürüyor. Çalışmalar çerçevesinde tatlı su kefali proje çalışmaları da devam ediyor.
Öte yandan yeni türlerin kültüre alınması ve yemle ilgili yapılacak çalışmaların, ülkesel bazda su ürünleri sektörünün gelişmesine doğrudan olumlu katkı sağlamasına yönelik çalışmalarında süreceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber