Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Ekonomi 30 Kasım 2022 - 11:53 Yorum: 0

Oda başkanları Hotel Tech Antalya için buluştu

Antalya'da 5 oda başkanı, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, 7-10 Aralık tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenecek "Hotel Tech...

Oda başkanları Hotel Tech Antalya için buluştu

Antalya'da 5 oda başkanı, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, 7-10 Aralık tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenecek "Hotel Tech Antalya Fuarı" için ANFAŞ'ta bir araya gelerek, hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Otel Teknik Ekipman ve Malzemeleri Fuarı (Hotel Tech Antalya) için hazırlıklar sürüyor. Yaklaşık 140 katılımcının yer alacağı fuar organizasyonu öncesinde Antalya'daki oda başkanları, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Expo Center'da bir araya geldi. Toplantıda konuşan ANFAŞ Başkanı Ali Bıdı, fuara alanında kendisini dünyaya tanıtmış firmaların katılacağını belirterek, Antalya kökenli firmalardan yeterli desteği göremediklerini söyledi. Fuarcılığın dünyada büyük önem kazandığını, ancak Antalya'da henüz bu bilincin oluşmadığına dikkat çeken Ali Bıdı, yine dünyaya örnek olacak bir fuarı Türkiye'ye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

ANFAŞ Fuarcılık Danışmanı Hakan Biricik ise oda başkanlarına barkovizyondan fuarla ilgili bilgi verdi. Yaklaşık 9 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan fuara İstanbul, Ankara, İzmir, Marmaris, Bodrum, Fethiye ve Kapadokya'dan otobüslerle ziyaretçi transferlerinin gerçekleştirileceğini ifade eden Biricik, "4 gün sürecek fuarda odalarımız dünya gündemini meşgul eden konular hakkında konferanslar düzenleyecek. Bizlere katkı koyan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeler Birliği (AKTOB), Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), Turistik Otelciler ve İşletmeler Birliği (KEMER KETOP), Fethiye Otelciler Birliği Derneği (FETOB), Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) ve Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği'ne (KAPTİD) teşekkür ediyoruz" dedi.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ve ANFAŞ Fuarcılık Danışmanı Hakan Biricik'in ev sahipliği yaptığı buluşmaya, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Derya Ünver, İnşaat Mühendisleri Odası Sayman Üye Ali Erman Aydın, Kimya Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilcisi Mehmet Sacit Tayfun ve Denizli Kimya Mühendisleri Odası İkinci Başkanı Celal Güzelyürek, Elektrik Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Durali Çakır, Teknik Müdür Dernekleri adına Engin ve Salih ile Limak Oteller Koordinatörü Bora Küçüktezcan katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber