Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 29 Kasım 2022 - 21:33 Yorum: 0

Odunpazarı Belediyesi’nin hayvan barınağındaki vahşetle ilgili inceleme

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi'ne ait Geçici Hayvan Barınağı'ndaki skandal görüntüler hakkında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından inceleme...

Odunpazarı Belediyesi’nin hayvan barınağındaki vahşetle ilgili inceleme

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi'ne ait Geçici Hayvan Barınağı'ndaki skandal görüntüler hakkında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı.

Bugün sabah saatlerinde basına yansıyan fotoğraflarla Odunpazarı Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı'nda hayvanların çektiği zulüm gözler önüne serilmişti. Vatandaşlar tarafından çok büyük tepkiler alan ve kamuoyunda geniş yer tutan vahşet hakkında Eskişehir Valiliği sessiz kalmadı. Eskişehir Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından barınakta meydana gelen köpek ölümleriyle ilgili inceleme başlatıldığı duyuruldu.

"Köpek ölümlerine ilişkin inceleme başlatılmıştır"

Eskişehir Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Bazı internet haber sitelerinde yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan Odunpazarı Belediyesi Hayvan Barınağında yaşanan köpek ölümlerine ilişkin İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber