Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Mayıs 2024 - 14:45 Yorum: 0

Öğrenciler atıkları geri dönüştürdü, bahçeyi renklendirdi

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde atıkları geri dönüştüren üniversite öğrencileri, yaptıkları ürünlerle yurt bahçesini renklendirdi.Atıkların geri dönüştürülmesinin önemi her geçen yıl anlaşılırken, Aydın’ın Sultanhisar ilçesindeki ü...

Öğrenciler atıkları geri dönüştürdü, bahçeyi renklendirdi

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde atıkları geri dönüştüren üniversite öğrencileri, yaptıkları ürünlerle yurt bahçesini renklendirdi.

Atıkların geri dönüştürülmesinin önemi her geçen yıl anlaşılırken, Aydın’ın Sultanhisar ilçesindeki üniversite öğrencileri yaptıkları örnek davranışla dikkat çekti. Sultanhisar KYK yurdunda kalan gençler, geri dönüştürülebilir malzemeleri toplayarak yeniden kullanılabilir hale getirdi. Topladıkları atıkları geri dönüştüren gençler, yaptıkları ürünlerle yurt bahçesini renklendirdi. Atık lastikleri boyayarak saksıya dönüştüren ve ektikleri çiçeklerle bahçeyi şenlendiren gönüllü gençler, hem doğaya katkıda bulundu hem de farkındalık oluşturdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu