Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Şubat 2022 - 13:53 Yorum: 0

Öğrenciler minik dostları ile bir araya geldi

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, öğrencileri ağırladı.

Öğrenciler minik dostları ile bir araya geldi

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, öğrencileri ağırladı.

Sokak hayvanlarının aşılama, kısırlaştırma, küpeleme ve sağlık ihtiyaçlarının en iyi koşullarda karşılandığı Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Merkezi ziyaret eden lise öğrencileri yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, küçük can dostlarıyla yakından ilgilendi.

Elazığ Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik sunulan hizmetten mutluluk duyduklarını belirten öğrencilerden Yunus Doğan, "Buraya dışarıda yaşayan sokak hayvanlarının bakımlarının ve tedavilerinin nasıl yapıldığını görmek amacıyla geldik. Hayvanları buraya alarak bakım ve tedavilerini yapan belediye personellerimize ve Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'na teşekkür ediyorum" dedi.

Çok güzel bir hizmet verildiğini dile getiren Ömer Bozkurt, "Elazığ Belediye'mizin yaptığı hayvan barınağını ziyarete geldik ve ziyaretimizden çok memnun kaldık. Belediyemiz sokakta tedaviye muhtaç hayvanları bu merkeze getirerek iyileştiriyor. Ayrıca hayvanları sahiplendirmeleri de çok güzel. Hayvan sahiplenmek isteyenlerin burayı gezmelerini tavsiye ederim. Burada çok güzel hayvanlar var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber