Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Mart 2024 - 09:46 Yorum: 0

Öğrencilerden Genelkurmay Başkanı’na mektup

Samsun Bafra Anadolu Lisesinde düzenlenen "Vatanım Sana Canım Feda" etkinliğinde 700 öğrencinin imzaladığı mektup, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak’a gönderilecek.Bafra Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen "Vatanım Sana C...

Öğrencilerden Genelkurmay Başkanı’na mektup

Samsun Bafra Anadolu Lisesinde düzenlenen "Vatanım Sana Canım Feda" etkinliğinde 700 öğrencinin imzaladığı mektup, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak’a gönderilecek.
Bafra Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen "Vatanım Sana Canım Feda" etkinliğinde öğrenciler Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda şehit olan liseli gençleri andı. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarından kısa bir sinevizyon gösterisinin ardından konuşan proje koordinatörü İngilizce Öğretmeni Naim Okay, "1915 Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında hayatlarının henüz baharında vatan için canını vermekten hiç tereddüt etmeyen 15-16 yaşlarındaki şehitleri anmak için buradayız. O gençlerden vatan sevgisinin Bafra Anadolu Lisesi öğrencilerinden de hala mevcut olduğunu göstermek için Vatanım Sana Canim Feda etkinliğini düzenledik" dedi.
Genelkurmay Başkanı Metin Gürak’a yazdıkları mektubu okuyan 10 sınıf öğrencisi Nazlı Hüban Ertürk, "Cennet vatanımız Türkiye’nin yarınları olacak Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında canlarını çekinmeden veren henüz 15-16 yaşlarında olan kahraman liseli şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Nasıl liseli gençler öğretmenlerinden helallik alarak vatan savunmasına koşmuşlarsa, biz de Bafra Anadolu Lisesi olarak ihtiyaç hissedildiğinde kızıyla erkeğiyle vatanımızı savunmaya hazır olduğumuzu bildirmekten şeref duyarız" ifadelerini kullandı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürkan’a yazılan mektuba öğretmenler de imza atarak öğrencilere destek oldu. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından imzalanan mektup, Genelkurmay Başkanı’na gönderilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber