Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 05 Mart 2024 - 12:11 Yorum: 0

Öğrencilere medeni hukukun güncel meseleleri anlatıldı

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Medeni Hukukun Güncel Meseleleri” adlı programda, Düzce 2. Aile Mahkemesi Hakimi Aşkı Elmalı öğrencilerle buluştu.Programa; Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler...

Öğrencilere medeni hukukun güncel meseleleri anlatıldı

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Medeni Hukukun Güncel Meseleleri” adlı programda, Düzce 2. Aile Mahkemesi Hakimi Aşkı Elmalı öğrencilerle buluştu.
Programa; Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Durmuş, Öğr. Gör. Murat Üstünel ve Fen Edebiyat Fakültesi’nden Öğr. Gör. Dr. Furkan Düzenli katıldı.
Program, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Durmuş’un açılış konuşması ile başladı. Öğr. Gör. Fatih Durmuş, programın teorik olarak öğrenilen bilgilerin uygulamada karşılığını öğrenmeyi ve Medeni Hukuk kapsamında güncel değerlendirme yapmayı amaçladığını belirtti.
Programın davetli konuşmacısı Hakim Aşkı Elmalı ise öncelikle katılımcılara mesleği ile ilgili bilgilendirme yaptı. Ardından Medeni Hukuk’un sadece mevzuat çerçevesinde değerlendirilerek anlaşılamayacağını, kavramların her olayın özelinde, daha geniş bir bakış açısıyla değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Aşkı Elmalı, mezkur değerlendirmenin nasıl yapılacağı üzerine güncel yargı kararlarından ve örnek olaylardan bahsederek konuşmasını sonlandırdı.
Katılımcıların soruları ve görüşleriyle devam eden programın sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Durmuş tarafından Hakim Aşkı Elmalı’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber